Sjoerd Ypma & partners

“Het doel van automatiseren is het vereenvoudigen van taken met behulp van geautomatiseerde systemen en / of apparatuur.”

Sjoerd YpmaSinne ICT Sjoerd Ypma
Microsoft Certified Systems Engineer
Sinds 2005 eigenaar van Sinne ICT.
Kernkwaliteiten: Ontwikkelaar, perfectionist, pionier en doorzetter. 

Ik ben nieuwsgierig van aard en wil graag ICT oplossingen onderzoeken en ontdekken. Hierbij hou ik in gedachten of producten ook voor onze klanten ingezet kunnen worden. Ik onderzoek de grenzen van het product en heb soms moeite met de beperkingen omdat ik altijd oplossingsgericht denk. Ik heb bedrijven van klanten op mijn netvlies staan en bij het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen denk ik al snel aan een specifiek bedrijf en ga dan ingesprek. Zo blijven mijn klanten ook werken in een moderne ICT omgeving.

Vanaf de introductie van clouddiensten hebben we grote kansen en mogelijkheden gezien voor onze doelgroep. We zijn onze eigen pakketten gaan samenstellen en aanbieden. In onze regio is maatwerk heel belangrijk, geen kant en klare pakketten. MKB, praktijkhouders en ZZP ‘ers krijgen bij ons maatwerk advies. 

microsoft pa

sinds 2005

ICT partners. 
Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met ICT partners in het noorden van Nederland, met als doel elkaar te versterken, te ondersteunen en aan te vullen. Maar ook om elkaar te vervangen als dat nodig is.We zijn allemaal zelfstandige ICT bedrijven en voelen vooral de voordelen van elkaar versterken. We hebben allemaal profijt van deze samenwerking.

Maar ook onze klanten hebben dat. Hét grote voordeel voor onze klanten is, altijd een vast aanspreekpunt met verstand van zaken, altijd een bekend gezicht, korte lijnen én direct contact.
Door onze werkwijze op elkaar af te stemmen volgens ICT partner protocol en het onder strikte veiligheidsvoorwaarden delen van gegevens, kunnen we elkaar ook vervangen bij spoed, drukte, ziekte en als iemand op vakantie is.

De ICT partners doen nog veel meer. We delen kennis én maken gebruik van elkaars competenties en kwaliteiten. We kunnen gezamenlijk optreden naar een bedrijf toe. We hoeven niet allemaal zelf het wiel uit te vinden, maar delen kennis en ervaring.

De ontwikkelingen gaan snel, samen met onze ICT partners blijven we scherp en op de hoogte van ontwikkelingen, effectiever, doelgerichter en geïnspireerd door elkaar.

Onze ICT partners zijn:

Maten ICT
Rients IT
Wiersma ICT 

U vindt Sjoerd Ypma in Elahuizen Friesland! Bel of mail voor een afspraak bij u op locatie T +31 (0) 515 44 41 42