ICT beveiligingspakketten

Databeveiliging. 

Wij bieden de beveiligingspakketten van ESET aan omdat deze 5 jaar op 1 staat bij de consumentenbond, qua prestaties en prijs. Zelf gebruiken wij dit natuurlijk ook en zijn er zeer tevreden over. We delen onze pakketten op in de groepen Zakelijk en Thuis. 

Als abonnement.  

Om het allemaal wat gemakkelijker én goedkoper te maken bieden wij een beveiligingspakket aan als abonnement. U vult het formulier in en stuurt het naar ons terug, dan regelen wij het verder allemaal. Kiest u voor verlengen per 3 jaar, dan scheelt dat zo’n 25%, u hebt er geen omkijken meer naar, wij regelen alles.
Download hier het incasso contract of gebruik het contactformulier. 

* Wilt u geen gebruik maken van het incasso formulier, dan rekenen wij € 4,95 administratiekosten. 

Meer weten bel direct Sinne ICT

We houden u op de hoogte van ontwikkelingen op dit gebied via onze nieuwsbrief. Wilt u deze ook graag ontvangen? Vul het contactformulier in met de vermelding “stuur mij een nieuwsbrief”en wij sturen u deze toe.

* nieuw. Multi-device Pack

Smart-Phone, computer, tablet of laptop? We hebben vaak meerdere devices (apparaten) waarmee we het internet opgaan. Zodra u internet opgaat is beveiliging een goed idee. Eset heeft een Multi-device Pack voor 3 of 5 devices. U krijgt één licentie code en gebruikt die voor wat u maar wilt beveiligen.  Vanaf €54,99 per jaar
* prijzen onder voorbehoud.

U vindt Sjoerd Ypma Sinne ICT in Elahuizen, Friesland! Bel voor een afspraak T +31 (0) 515 44 41 42