ICT oplossingen.

Alle ICT oplossingen binnen handbereik.sinne ICT (80)
Wij bieden ICT diensten én Clouddiensten aan!
Onze Clouddiensten en ICT diensten zijn gericht op de functionaliteit, dat wat voor u werkt! Problemen voorkomen is onze missie! Onze ICT diensten, zijn diensten waarmee u goed uit de voeten kunt.  Onze Clouddiensten zijn modern en toekomst gericht en helemaal aan te passen aan uw wensen.

ICT oplossingen.

Oplossingsgericht, zodra we het probleem helder hebben gaan we met de oplossing aan de slag! Wij snappen dat problemen altijd slecht uitkomen, dat uw bedrijf moet doordraaien daarom is beheer op afstand of Remote Support ook zo handig. Doordat we werken met korte lijnen en zoveel mogelijk direct contact kunt u rekenen op een snelle oplossing.

Hebt u een ICT service contract dan hebt u altijd voorrang!

Sinne ICT & partners.

Voor overleg, of als we omdat een ICT partner specialist is, we dan doen alles om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze partners hebben allemaal hun eigen specialiteit!

ICT partners.

Onze partnergroep is bijelkaar gekomen op basis van competenties. Elk van onze partners heeft zijn eigen specifieke kennis. Hierdoor versterken we elkaar en kunnen we optimaal gebruik van elkaar maken. Zo werkt het heel goed!!

U vindt Sjoerd Ypma in Elahuizen, Friesland! Bel voor een afspraak T +31 (0) 515 44 41 42