Systeembeheer

Remote support.
sinne ICT (42)
ICT servicecontract.
Netwerkbeheer. 

Uw zakelijke of privé computer, laptop of server moet het gewoon doen. U moet kunnen doen waar u goed in bent of wat u op dat moment wilt doen. Een storing komt altijd ongelegen. Kent u Sinne ICT? Dan weet u dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, u weet wie u moet hebben en omdat wij uw bedrijfsnetwerk, uw complete bedrijfsautomatisering of kantoorautomatisering kennen, kunnen we snel handelen. Dat is belangrijk, daar staan we voor.

Tip: Check eens of uw internet ook sneller kan. Heel veel gebieden is sneller internet beschikbaar. Neem contact met ons op voor een check-up!
Bel Sjoerd Ypma 0515 44 41 42 of neem hier contact met ons op.

Systeembeheer. 

Een goede ICT infrastructuur is voor uw bedrijf van essentieel belang. Wij richten uw ICT omgeving zo in dat u optimaal kunt doen waar u goed in bent. 

  • Computers en servers, laten samenwerken in een netwerk.
  • Wij maken een netwerk én onderhouden deze
  • Samenwerking tussen pc’s en servers is afgestemd op het doel waarvoor ze in uw bedrijf moeten werken.
  • Automatisering moet immers voor u werken.
  • Ook daarom doen wij onderhoud, migraties enz als u niet werkt.
  • Zo merkt u er niets van en zijn wij sneller klaar.

Functionaliteit.

Voor bedrijven geldt, alleen de functionaliteit is belangrijk. Wees eerlijk. Het moet het gewoon doen!
Wij richten een netwerk optimaal in, helemaal gericht op uw unieke bedrijf en wensen. Een goedlopend netwerk, server en optimaal ingerichte werkplekken zijn de kern van een organisatie. Productiviteit, kwaliteit en efficiënt werken zijn kernwoorden voor elk bedrijf, deze worden mogelijk gemaakt door een goedlopende automatisering.

ICT Servicecontract

We doen systeembeheer op locatie, maar ook op afstand én als onderdeel van het ICT servicecontract.  We geven advies op maat,  zodat uw automatiseringssysteem gaat lopen als een trein. Binnen, maar natuurlijk ook buiten kantooruren. Dat maakt ons uniek. Om continuïteit te waarborgen is systeembeheer onderdeel van het servicecontract.

U vindt Sjoerd Ypma in Elahuizen, Friesland! Bel voor een afspraak T +31 (0) 515 44 41 42