Tips en trucs

  • Software tip:

Office 365 voor thuis of zakelijk.

Office 365 is een cloud dienst, u neemt een abonnement op de programma’s die u gebruikt. Zo hoeft u nooit meer te betalen voor licenties én u hebt de voordelen van de Cloud. Zakelijke voordelen zijn enorm, !! U betaald per werkplek, per maand en kunt ook per maand weer opzeggen.

Volg ons op Facebook voor nog meer tips en trucs!

  • Hardware Tip:

Docking station, dé flexibele werkplek!

Klik uw laptop in het docking station en hij is gebruiksklaar. Zonder kabels om te steken of hardware op uw opnieuw aan te sluiten. Wilt u werken op een andere plek, klik de laptop weer los en neem deze mee.
Bel voor actuele prijzen 0515 44 41 42

Flexibel werken met de kwaliteit die u gewent bent. Staan er op uw bureau twee beeldschermen,een set boxen en een printer? Gebruikt u daarnaast een Laptop? Dat is nu niet meer nodig.
U klikt uw laptop in het docking station en gebruikt de hardware op uw bureau, klikt de laptop los en gebruikt alleen de laptop, wat u wilt, waar u wilt.

Terra tablet

De Terra Pad 1001 is een perfect alternatief voor de duurdere Apple iPad of de Samsung tablets!
De krachtige en snelle Android 4.0 tablet heeft de standaard iPad beeldschermverhouding en is de perfecte tablet voor al uw favoriete apps. De tablet is van oerdegelijke Duitse kwaliteit en ligt lekker in de hand
Naast de snelle Cortex A9 Dual Core processor bevat de tablet 1GB aan interne geheugen, maar liefst 16GB aan opslag, en bevat naast Wifi aansluiting nog een scala aan in- en uitvoer mogelijkheden.
Met 2 ingebouwde webcam’s is dit de ideale tablet voor thuis of op kantoor.De tablet is verkrijgbaar in 7″ of 9.7″ beeldformaat.

  • Beveilgings Tip:

De eerste Android bedreigingen zijn er al.

Het binnenhalen van APPS wordt riskanter. Er zijn risico’s.
Tip 1: downloaden beperken en liever alleen de populaire apps.
Tip 2: Let op wie je machtigingen verleent.
Tip3: download alleen apps uit de Play Store deze zijn niet gecheckt.
Tip 4: Neem een beveiligingspakket.

Blijf beveiligd tegen nieuwe en onbekende bedreigingen

Een goede beveiliging begint bij uzelf

Wist u dat…. vanaf 1 januari 2014 banken eisen dat u een firewall hebt bij internet bankieren! beveiligingspakketten hebben dit niet standaard! 

Het is natuurlijk voor uw eigen veiligheid ook vele malen beter te kiezen voor het meest uitgebreide pakket.  Veiligheid van uw gegevens is een voorwaarde voor internet bankieren. Maar ook voor algemeen computergebruik. U moet er toch niet aan denken dat iemand anders door uw gegevens neust, wachtwoorden gebruikt en uit naam van u allemaal foute dingen gaat doen! Voorkomen is, ook hier, beter dan genezen!

U vindt Sjoerd Ypma in Elahuizen, Friesland! Bel voor een afspraak T +31 (0) 515 44 41 42