Zakelijk gebruik

Is uw bedrijfsdata goed beveiligd?

Online bedreigingen grijpen wereldwijd snel om zich heen. ESET zorgt voor zekerheid en gemoedsrust en levert bescherming tegen internetdreigingen. Wilt u weten of uw bedrijf goed beveiligd is? Laat een check doen en laat u adviseren! Bel 0515 44 41 42

ESET endpoint Security: Alles-in-een beveiligingsoplossing voor bedrijven met behulp van het combineren van de Two-Way firewall, Web Control en de Remote Administrator tool.
ESET Endpoint Antivirus: Antivirus-en antispyware-bescherming in combinatie met cloud-powered scannen, apparaat controle en de Remote Administrator tool.
ESET NOD 32 Antivirus 4 Business Edition for MAC OS X: ESET NOD32 Antivirus 4 voor Mac beveiligt tegen Internet bedreigingen en cross-platform kwetsbaarheden op Mac OS X.
ESET Mobile security: Voor Android, Windows Mobile, Symbian.

Nieuw: Anti-diefstal: Lokaliseer uw vermiste laptop op de kaart en bekijk de activiteiten op het systeem. Met de eenvoudig instelbare anti-diefstal van ESET, wordt uw persoonlijke data nog beter beschermd

  • Voor actuele prijzen en mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 0515 44 41 42.

Databeveiligingspakket op basis van abonnement. 

Om het allemaal wat gemakkelijker én goedkoper te maken bieden wij een beveiligingspakket aan als abonnement. U vult het incasso formulier in en stuurt het naar ons terug, dan regelen wij het verder allemaal. Kiest u voor verlengen per 3 jaar, dan scheelt dat zo’n 30%, en u hebt er geen omkijken meer naar, wij regelen alles.

U vindt Sjoerd Ypma in Elahuizen, Friesland! Bel voor een afspraak T +31 (0) 515 44 41 42